Veilingverse bloemen

VEILINGVERSE BLOEMEN

Om 04:00 uur ’s morgens gaat de wekker af bij Jan Heeren. Hij moet op tijd opstaan om naar bloemenveiling Floraholland in Naaldwijk te gaan of online in te kopen bij de bloemenveiling in Aalsmeer, waar de veilingklokken al om 06:00 uur starten voor de verkoop van verse bloemen en planten. Om kwaliteit en versheid te kunnen garanderen, koopt hij zelf de bloemen en planten in. Er kan voor u een breed assortiment ingekocht worden tegen een lage prijs, doordat er 11 veilingklokken zijn waarop tegelijk ingekocht kan worden.

Jan Tit bloemen en planten heeft in bloemenveiling Naaldwijk een eigen box waarin na het veilen de bloemen meteen verpakt en verkoopklaar gemaakt worden voor transport naar de 4 winkels.

NA HET VEILEN…

worden de bloemen afgeleverd bij de box van Jan Tit. Ze worden ingehoest en op de lopende band gelegd, klaar om verpakt te worden.

AAN HET EIND…

van de band zijn de bloemen op maat gesneden en gestiekt.
Klaar om te worden verdeeld.

DE ROLCONTAINERS…

worden ingeladen voor transport naar de winkels.

veilingvers-04

DE WINKELS…

worden daarna binnen een uur bevoorraad met veilingverse bloemen.

wc02-1

DE BLOEMEN…

staan klaar voor de verkoop.

Dat betekent dat onze bloemen nog diezelfde middag bij u thuis in de vaas kunnen staan!!

veilingvers-06-2

NIEUWE BOEKETTEN…

worden gelijk gemaakt!

BLOEMENVEILING NAALDWIJK

De bloemenveiling in Naaldwijk is de op één na grootste bloemenveiling ter wereld. Gemiddeld worden er op een ochtend tussen de 6.000 en 10.000 karren bloemen geveild. 11 Veilingklokken en een uitgekiend logistiek systeem zorgen voor een snelle afzet van de producten. De bloemen komen hier uit alle werelddelen samen om tegen een eerlijke prijs van eigenaar te wisselen. Het is een “vraag en aanbod” principe; de kopers bepalen zelf de prijzen op de klok. Dit betekend bij een wereldwijde grote vraag hoge prijzen, bij een minder grote vraag lage prijzen. Als u wekelijks bij ons komt, zult u deze prijsschommelingen ook herkennen.